Nu får du meget mere ud af personlighedstesten NEO-PI-3

NEO-PI-3 er den bedst dokumenterede personlighedstest til erhvervsbrug. Testen giver en omfattende vurdering af personligheden og anvendes derfor i mange HR-sammenhænge, bl.a. rekruttering og lederudvikling. 

NEO-PI-3: Personal Insight-rapport

Du kan fremover supplere din NEO-PI-3-test med Personal Insight-rapporten, som er beregnet til at kunne udleveres til den testede. Den narrative Personal Insight-rapport er positiv og konstruktiv i forhold til den testede og kan læses på egen hånd, uden at man er psykolog eller certificeret instruktør.

Se DEMORAPPORT

NEO-PI-3: Primary Colours® Leadership-rapport

NEO-PI-3 er desuden blevet udvidet med Primary Colours Leadership-rapporten, som fokuserer på den testedes lederevner. Den forener resultaterne fra den omfattende NEO-PI-3 personlighedsprofil med den veldokumenterede Primary Colours® Model of Leadership. På denne baggrund får du en rapport, der særligt understøtter din brug af NEO-PI-3, når du arbejder med ledelse.

Se DEMORAPPORT

Onlineadministration på flere sprog i HTS 5

Det er nemt at teste både enkeltpersoner og hele grupper i det fleksible og sikre testmiljø HTS 5, som er Hogrefes Testsystem.

NEO-PI-3 findes på flere sprog. Kontakt forlaget for yderligere information. 

Certificering

NEO-PI-3-testen skal administreres af en person, der enten er uddannet psykolog og/eller certificeret i NEO-PI-3. Tilmeld dig certificering i NEO-PI-3 på www.hogrefe.dk/kurser

 

Ledelse - Alt du behøver at vide

I tillæg til den omfattende lederbeskrivelse, som fremgår af lederrapporten, så udbredes hele Primary Colours-modellen og dens relevans i forhold til NEO-PI-3 personlighedsmodellen i ledelsesbogen fra Hogrefe: Ledelse – Alt du behøver at vide.

Ledelse – Alt du behøver at vide udvider din forståelse af personlighedstesten NEO-PI-3, og hvad den konkret kan bruges til. Bogen giver indsigt i de videnskabelige teorier, som danner grundlaget for Primary Colours of Leadership-rapporten, og den giver anvisninger på, hvordan man kan arbejde videre i ledelsessammenhænge. Bogen er skrevet af de internationalt kendte ledelseseksperter Adrian Furnham og David Pendleton.